pühapäev, veebruar 25, 2007

Reisupoisid:D

Oleme tagasi. Hirmsasti sai nalja ja tasaarveldusi:D
Neljapäeval läksime einestama Kaisaga KuKu klubisse jasiis läksime suure ringiga sadama poole. Seal oli SadamaRket või midagi sellist.. juba sadamas oli meil hea tuju. Jõime kakaod ja ootasime oma poisse.. Poisid tulid, ära külmunud, aga siiski heatujulised. Käisime check in-ist läbi, lunastasime oma piletid ja läksime läbi tollist. Mul oli hirmsasti mure, et kas kokaiini peab ka ära deklareerima:D aga ma seda väga kõvasti ei julgenud öelda ka:D

Laevas läksime oma kajutitesse, sättisime natuke ja siis läksime pubisse istuma ja mõnusalt ära olema... varsti tuli juba oodatud söögiaeg. Adi ja tema lihapallid:D Igatahes sõime ennast suhteliselt lapikuteks... peale söömist tulime meie kabinetti, jõime seal vahvaid kokteile ja nalja sai:D Kui kell oli juba palju, siis läksid meie reisikompanjonid oma kabinetti ja meie sättisime ennast magama. Käisime dushi all ja kreemitasime ja.. nagu ikka.

Hommikul ärkasime meie Kiisuga natuke varem kui meie kompanjonid. Sättisime ennast korda ja käisime tekil merd vaatamas. Kompanjonid ärkasid üles ja läksime hommikust sööma. Istusime akna ääres ja vaatasime maju väikestel saartel. Sõime salaamit ja juustu ja arutasime maailmaasju.

Tollist läbi käidud, läksime linna peale, sõitsime kohaliku linnaliinibussiga (mille piletid on meie mõistes ikka väga kallid 40 seki täiskasvanutele ja 20 seki õpilastele) linna ja shoppama:D Otsustasime, et ostame poistele ühesugused asjad ja tüdrukutele ka. Et võiks toimida Sõnajalgade clänn. Ja nüüd võingi uhkusega teatada, et mul on nüüd kaksikõde! Jah, tore, tänan:) Nalja sai seal linna peal palju. Igasugused tsiktõmmide moodi vennad tegid seal mingit protesti või meeleavaldust. Ja siis nad kolistasid pottide ja pannidega ja meie arvasime, et Veerpalu jõuab kohe finishisse:D

Ahjaaa... ikka õudne on see, kui sa ei saa sõnagi sellest rootsi keelest aru;D meie uued sõnad : stanner, röker, öl ja ohlens (need muidugi selle rootsi a-ga, millel on väike o peal:D)... no ja kuna me eriti palju rohkem sõnu ei tea (hihihiii), siis ostsime piima asemel keefiri või petti või ma ei tea, mis tükkidega jampsi:D igatahes Dooley's-iga segades see maitses nagu karamellijogurt (olgugi, et ma maitset eriti ei tundnud, sest Regina võttis mu maitse- ja lõhnameele selle reisi jaoks täitsa ära)..

Laevas käisime ringi nagu Abba või Sõnajalad. Inimesed vaatasid meid imelikult aga meil oli naljakas. Õhtul istusime veel meie kabinetis, tegime natuke lonksu ja kõikusime hoolega.


Tore oli. Aitäh Kaisa ja Adi, et tegite meie reisi mõnusaks. Olete parimad kompanjonid:)

Meie seiklustest kirjutavad veel Kaisa ja Kiisu.


Mõnus oli:)

1 kommentaar:

MrRogers ütles ...

Ja usu mind, kui me lähme Venemaale ja Egiptusesse on meil veel palju vahvam:)