kolmapäev, juuli 14, 2010

Esimene n2dal

Motlesin, et kirjutan ka vahepeal, et anda teada, kuidas meiega need asjad on.


Reis on siiamaani olnud v2ga tore, kuigi meil on ka palju ponevust juhtunud, n2iteks h22letasime Riias narkodiileri auto peale.. siis Charleroi lennujaamast tahtsime h22letada Anwerpenisse ja selgus, et sealt ei saa v2lja kondida, et minna tuleb vaid transpordivahendiga, mist6ttu tuli meil hakata lennujaama parklas koputama inimeste autodele, et palun, viige meid v2lja siit lennujaamast. saime Liege'i, mis on kyll natuke kaugemal Antwerpenist, aga kust saime ilusasti rongi peale. Rongi peal aga varastati Tiina telefon 2ra ning moned p2evad hiljem selgus, et ka minu telefoni vist ei j2tku enam kauaks. Telefon kiilub kinni koguaeg ja pilt on ees must, nii et voib-olla meil ei olegi telefoni yldse vaja. Vahepeal olin ka silmapoletiku ohver. Silmad sygelesid ja kipitasid, aga rohtudega saime sellest poletikust voitu ja ma n2en j2lle!

Aga muidu oleme ilusasti puhanud.. p2ikest n2inud hirmus palju (oleme t2itsa pruunid), jahutanud end j2rvevees ja ryybanud m6ned head belgia ja hollandi 6lled.

Jalgpallifinaali vaatasime ka.. see oli p2ris kurb. Te ei kujuta ette, mis n2gudega hollandi inimesed p2rast m2ngu t2navatel kondisid. Milline pettumus, kurbus ja viha!

Homsest ilmselt hakkame t88d otsima, aitab niisama vedelemisest, kuigi, mis seal salata, elu on meil ikka v2ga hea!

Kommentaare ei ole: