kolmapäev, juuli 21, 2010

nii see reisielu k2ib...

Oleme ennast h2sti sisse seadnud oma uues kodus, Amsterdamis.. Meie maja on selline, et  alumisel korrusel on suur elutuba, kus majutame tavaliselt kylalisi ja kus on klaver, mida olen iga p2ev m2nginud.. meil tuleb improviseerimine juba p2ris h2sti v2lja.. yldse see maja on loominguliseks tegevuseks v2ga hea! (aga noh, mida veel tahta, kui elad koos muusikute ja fotograafide ja disainerite ja heliloojatega?) Ylemisel korrusel on 4 tuba, kus on ka meie tuba, mis on kyll h2sti h2sti pisike, aga see-eest h2sti h2sti armas meile. Seinad on helesinised ja meil on laes yks h2sti vahva kollane paberist lamp.. ja veel on meil toas peegel ja unen2opyydja, mille sain oma lemmik-turumehelt, Amnonilt kingituseks.. ja kardinateks on h2sti ilusasti paigutatud valge s22sevork, mis tekitab sellise tunde, et seal toas elavad printsessid.. ja viirukilohn ja peegli kyles rippuvad v2rvilised korvarongad teevad selle toa veelgi nauditavamaks. Mulle igatahes meeldib:)

Kui meil parasjagu kylalisi pole (neid on pea alati, koik tahavad ju 88bimispaika Amsterdamis), siis oleme siin majas kuuekesi, kolm poissi ja kolm tydrukut. Veel on meil yks must kass, kes on t2itsa hull.. ta on ettearvamatu ja n2eb suht r2bal v2lja, aga on ikkagi meie kass. Ja siis on meil veel kolme jalaga naabrikass, kes n2eb v2lja v2ga meie kassi moodi, aga ta paistab palju puhtam v2lja ja noh.. yks jalg on tal ka v2hem kui meie omal... ja siis on meil siin veel kylalised.. ja tihtipeale voib leida meie maja alumiselt korruselt l2bi jooksmas naabrite koeri. Kuna meil on majauks alati p2rani lahti, siis tunnevad inimesed ja loomad ilmselt end kutsutud olevat. Ohtuti istume oma aias (voi noh, maja tagahoovis) ja oleskleme.. tavaliselt m2ngib keegi kitarri.. ja siis nii me lihtsalt olemegi. Elu on monus ja selline vabadus mulle meeldib...

Oleme olnud siin paiksed juba 12 p2eva ja v2ga monus on olnud olla... kui yhel p2eval sai meil monulemisest korini, siis l2ksime linna peale t88d otsima.. siis aga selgus, et meid voetaks t88le v2ga hea meelega, lausa otsekohe, kui meil ainult oleks kohalik isikukood ja maksuametile vajaminev number... selle vajalikkusest polnud meil muidugi enne mingisugust aimugi.. ja nyyd ongi asi nii, et vajalikud paberid saame korda alles 4.augustil, mis t2hendab seda, et seaduslikult t88d saada enne seda kuup2eva pole meil voimalik. Aga kuna me oleme sellised vahvad vandersellid, kes on endas ikkagi v2ga kindlad, siis me arvame, et see meid ei heiduta. Peame lihtsalt olema v2ga kokkuhoidlikud ja olema avatud koikidele voimalustele.

Tutvunud oleme v2ga paljude erinevate inimestega ja see on h2sti tore... oleme ikka hirmus pruunid ja hirmus ilusad ka (seda kuuleme iga p2ev mitu-mitu-mitukymmend korda:D)

Koduigatsus on ka natuke.. voi noh... ma ikka motlen teie peale.. aga siis ma j2lle motlen, et millal siis veel kui mitte praegu teha seda, mida me parasjagu teeme. 


Soojad kallistused teile koigile:)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

:)