laupäev, jaanuar 08, 2011

haiglamaja keset amsterdami

Meie majaga on juhtunud selline lugu, et kõik siinviibivad inimesed on mingisuguste tervisehädadega. Enamasti on kõigil nohu ja köha (ka meie külalistel - meile tulid nädalaks ajaks külla kolm tüdrukut Venemaalt), aga minu kalli sõbraga juhtus selline lugu eile, et ta komistas pimedas ühe vene tüdruku kohvri otsa ning tegi oma varbale väga haiget. Täna hommikul arvasime mõlemad, et ta murdis oma varbaluu.. aga päeva peale läks valu väiksemaks ning loodetavasti oli see lihtsalt põrutus. Aga varvas on hirmsasti sinine ja paistes.

Et nii me siin elame, keedame koguaeg üksteisele ja teineteisele ja iseendale teed ja suppi ja katsume siin haigemajas tuju hea hoida.

Ainuke asi, mis tõsiselt tuju rikub, on meie hulluks läinud kass. Ilmselt peame ta loomaarsti juurde viima, sest ta kräunub kogu aeg ja teeb jälle oma hädasid tuppa (nagu eelmisel talvel, kui ta väga haige oli) ja kuigi ta ei paista välja haige, arvan mina, et tema imelik käitumine peab olema tingitud tervisehäirest. Kuidas muidu ta lihtsalt ühel päeval otsustas, et ta enam välja ei lähe, kuigi tal on köögis oma kassiuks ja ta pääseb alati välja. Ma ei tea, me proovime siin temaga ikka koostööd teha, aga see on väga raske ja kõigil on närv must.


Kommentaare ei ole: