esmaspäev, juuli 17, 2006

Siis kui Tallinna uusrikkad Lätimaal käisid:D


Et kõik ära rääkida nii nagu oli.. blabla:D
tegelikult oli nii, et 4 juulil oli Anna sünnipäev ja siis nüüd meie läksime Kaisa ja Adiga neile (Annale ja Otile) häädemeestele külla:D et sinna minna, jätsin minema laulasmaale, mis on muidugi häbiväärt tegu, AGA ma ei kahetse midagi, tore oli. kõigepealt tegime eelmine õhtu natuke sünnipäevakingitust, või noh, mina väga palju ei teinud, rohkem kirjutasin oma kiisupojaga:D maja oli pisike präänikutest maja, millel on küpsistest aknad, maisikõrsikutest katus, kuivatatud tillist muru, kohvist teerada, dražeedest kiviistandus, pulgakommidest puud ja põõsad, marmelaadist lilled ning seda kõike ümbritses pisikestest präänikutükkidest kiviaed...
Annale tegi see nalja, aga armas oli ikkagi. Käisime tutvusime kohalike vaatamisväärsustega, poisid käisid meres ujumas, hiljem tuli mõte, et ohh, viskaks asjad koju ja käiks "korra" lätis:D mõeldud-tehtud:D võtsime ID-kaardid ja vahetasime natuke raha, näiteks üks uusrikas tallinnast, sälli, vahetas tervelt kaks läti latti ja oli uhke küll:D ja siis läksime.. esimesse külla mingi aidžintars või mingi selline ta oli... tehti mõned ostud ja 15 minutiline Lätis käik võis lõppeda.. AGA ei, seisime kolm tundi piirijärjekorras:D et siis on üleval sellest pilt ka nagu.. või nii.. muuseas see viimane punane on meie "mersu" sellega me sõitsime siis pärnu linnas ringi ja vaatasime, et küll neil tartu chikkidel on kenad rinnad. see selleks:D siis hakkasime grillima ja tegime shashlõkki (ma ei saa kirjutada ju shaad, sest ju ometi crtl+S teeb selle looga nii, et teate küll. igatahes.. nalja sai palju ja särkivärkitraatibetooninöörivärki ja iseg isee ei ajanud mind väga närvi, et janno helistas... ja see tegi mulle meele heaks, et saatsime ikka kiisupojaga sõnumeid ja särke ja värke.. ja tore oli.

hommikul oli küll natuke pohmelust tunda, aga liiter kefiiri ja paar tundi und ajasid asja ära. aga igaljuhul.. väga lõbus oli... tallinna uusrikkad oma mesaga on ikka üle prahi vennad..Aitäh Adi, Anna, Kaisa ja Ott selle ilusa nädalavahetuse eest! (panin kohe tähestiku järjekorda, jebens ma tunnen alfabeeti:D)

olge miisud(K)

Kommentaare ei ole: