teisipäev, juuli 18, 2006

Täitsa mina

Kui nüüd keegi viitsib lugeda, siis tegin täitsa oma isikuhoroskoobi.. kõigepealt on kaaludest üldiselt ja siis on täitsa minu sünnihoroskoop.. kohe sünniaja ja koha järgi:) niiet kaaludelist lugemist teile..

KAALUD


JUHTLAUSE: “Mina kaalun!”
ON: Õiglane kohtunik
EESMÄRK: Harmoonia loomine

OLEMUS, OMADUSED

Kaalud on ainuke märk, mille sümboliks on elutu ese – Õigluse Kaalud. See tähendab esmajoones kolme asja:

1) Kaalud suudavad mõelda emotsioonivabalt ja seetõttu objektiivselt.
2) Kaalud oskavad ennast asetada teise inimese olukorda. Teised märgid, eriti enne kaalusid, lähtuvad kõigepealt iseendast.
3) Käituda oma sisemise tõe kohaselt pole Kaaludel kerge, sest ainult kerge puudutus ja õigusemõistjad hakkavad ise kõikuma. See toimub siis, kui nad põrkuvad nähtustega, mis nende sisemise tõetunnetusega teravas vastuolus on. Pärast seda ei suuda nad kaua rahuneda.

Arvatakse, et Kaalud on üks manageride märke. Oletades, et organiseerimisvõime koosneb ettenägelikkusest, oskusest suhelda ja mõistuspärasusest pluss intelligentsus, armastusväärsus ja sarmikus, siis miks mitte.
Kui Kaaludel ei õnnestu oma kausse tasakaalus hoida, siis on nad riiakad, tujutud ja kangekaelsed. Õnneks pole seda perioodi kauaks. Ka Kaalude välimuses on midagi harmoonilist, neid peetakse aasta korrapäraseimate näojoonte ja vormidega inimesteks.

TAHE, TEGEVUS, MOTIVATSIOON

Kaalusid kutsub tegevusse tugev harmooniavajadus. Koostöövalmidus, meeskonnatöö printsiip on nende olemuses. Kaalud ei võta midagi ette, tundmata kogu situatsiooni ega tee järske, resoluutseid otsuseid. Olles lõpuks siiski otsustanud, viivad otsuse ellu nii järjekindlalt, et võivad isegi põikpäised paista. Kuid neist tuleb aru saada. Teised ei tea ju kui KAUA NAD ON KAALUNUD.
Kaalud võivad vägagi energiliselt töötada pikka aega, kuid siis järgneb periood, kus kogu maailma toimetused ei lähe neile korda. Kuid see ei tulene tõesti nende tujukusest, vaid vajadusest organism füüsiliselt taastada. Kaalud pole endokriinsüsteemi võimsuselt tugev märk ja taastusperiood on tõesti hädavajalik. Samal põhjusel armastavad Kaalud ka soojust ja mugavust. Muidu oleksid Kaalud kardinaalmärgina olemuselt toimekad.


MÕTLEMINE

Info töötlemisel on Kaalud head analüüsijad ja süstematiseerijad (info kogumine ja edastamine on Kaksikute tugev külg, süntees on Veevalaja pärusmaa).
Kaalud armastavad vaielda ja argumenteerida. Näevad objektiivselt nähtuste kõiki tugevaid ja nõrku külgi. Teiste õhumärkidega võrreldes mõtlevad Kaalud kõige sügavamalt ja kontsentreeritumalt. Ettenägelik strateegia ja üldistusvõime on nende relv. Kaalude strateegia on humanistlik. Tees pilbastest, mis metsa raiudes pidavat lendama, on neile võõras.
Kuna Kaalude mõtlemine püüab haarata nähtuste kõiki külgi, siis loomulikult läheb neil kaua aega enne kui lõplikud otsused välja seedivad. Kuid need otsused on ka midagi väärt.


TUNDED, HOIAKUD

Kaalud armastavad tasakaalu ja harmooniat ning vihkavad liialdusi. Talv on neile liialt külm ja suvi liialt soe. Neil on kunstimetseeni hing, mis igatseb kõige ilusa järele, nagu maitsekas riietus, pehme valgus, mahe muusika, huvitav vestlus, pastelsed värvid jne.
Kaalud ei armasta rahvarohkeid ja kärarikkaid paiku. Neile sobib väike intelligentne seltskond.
Kokkuhoidlikud ei ole, riietuvad maitsekalt ja on vahel edevadki.

SUHTLEMINE

Üle kõige hindavad Kaalud rahu ja vaikust. Tülisid, ebameeldivusi kas väldivad või lahendavad nii, et hundid söönud ja lambad terved. Kaaludel on arenenud õiglustunne ja teiste probleeme tuleb neil tihti lahendada.
Kuna Kaalud ei soovi kellelegi haiget teha, siis pole nad kunagi resoluutsed ja viivitavad ebameeldivate otsustega nii kaua, et teevad ikkagi kahju oma tegevusetusega. Teadlikult ülekohtused pole nad kunagi, kui see just kogemata ei juhtu.
Kaalude suhted inimestega on veidi abstraktsed. Inimpsüühika kõige sügavamad hoovused jäävad neile kättesaamatuks. Kuid nende heasoovlikkuse juures pole võimalik neile selle pärast pahane olla. Ning kui tõesti soovite head nõu, siis on kõige parem Kaalude juurde tulla. Kuigi Kaalude tähelepanuvajadus on suur, ei saavutata nende juures meelitamisega mitte midagi, selleks on nad liiga objektiivsed. Kaalud oskavad olla tänulikud ja arvestada teistega.

ARMASTUS

NAISED on väga naiselikud, kuid meheliku mõtlemise ja loogikaga. Neil on veel sügavam vajadus partnerluseks kui meestel. Soovib osa võtta mehe töödest ja tegemistest. Tsitaat Linda Godmanilt: ”Ta pole kivi mehe kaelas, vaid kõrvaldab kive mehe teelt.” Kaalude naisel on vähe tüüpilisi naiselikke puudusi ja nõrkusi, emotsioonid eksitavad tema mõistust vähe.


SAATE SÜMPAATSEKS kui pakute tema hingelaadile vastavaid partnersuhteid
SAATE ANTIPAATSEKS kui olete taktitu või mühakas
EGOISM VÄLJENDUB liigses valivuses, otsivad ideaali, milleni ise ei küüni
KARDAB ootamatuid ja määramatuid situatsioone
TÄHTSUSTUNDE SAAVUTAB kui meeldib kõigile ja on seltskonna hingeks

NEGATIIVSED JOONED

1. Nõrga tahtega ja vähese energiaga. Lasevad käest palju soodsaid võimalusi, kuna ei usu oma jõusse
2. Kõrgete püüdlustega rohkem teoorias kui praktikas, eluvõõrad
3. Kannatavad kui neile ei jagata tunnustust ja heakskiitu
4. Ebastabiilsed ja tundlikud, kaotavad kergesti tasakaalu
5. Liigselt sõltuvad partnerist puuduliku eneseusalduse tõttu


OHUD

Kaotavad kergesti sisemise toe. Püüd jõuda kompromissideni tuleneb tegelikult nende sisemisest ebakindlusest. Neil on vaja jõuda eneseusalduseni.
Kaalude nõudmised kultuursusele ja partneri kvaliteedile on harilikult väga suured. Nad soovivad hoolitsust, kuid ei saa seda, sest hoiavad ise distantsi. Vigade tegemise kartus sunnib neid otsima veatuid partnereid, kellel võiks loota, nad unistavad toest, kuid sellised unistused on ju ebareaalsed.

POSITIIVSED JOONED

1. Diplomaatilisus
2. Objektiivsus
3. Strateegilisus, teoreetilisus
4. Ratsionaalsus

Minu sünnijärgne kaalulisus
Kuu Kaaludes muudab Teid meeldivaks ja võluvaks kaaslaseks, kuna Teile on omane peen taktitunne ja viisakus inimestega suhtlemisel. Teie intuitiivne peenetundelisus võimaldab teistega suurepäraselt läbi saada. Olete suhetes osavõtlik, kuid samas oskate alati hoida ka vajalikku emotsionaalset distantsi. Naised, kellel on Kuu Kaaludes, on äärmiselt naiselikud, õrnad ja elegantsed. Nende naeratus teeb relvituks ning võrgutuskunstis pole nendele daamidele vastast!
Probleemiks võib olla otsustusvõimetus ja soov iga hinna eest konflikte vältida. Selle seisuga inimesed armastavad mugavust, harmooniat, ilu nii asjades kui inimestes.

Veel kaaludest, Tärnidega on eristatud siis erinevatest kohtades leiduvad kaalude naise iseloomustus:)
*Elu on nende jaoks eneseteadvuse õppimise vahend eksituste ja katsumuste abil. Nad tunnetavad vajadust jagada oma kogemusi teistega ning oskavad teistes näha lihtsust, võluvust ja individuaalsust. Soovivad kõigile meeldida, omavad kaasasündinud tagasihoidlikkust, teistega arvestamist, sarmi ja diplomaatilist käitumist. Nende emotsionaalne tasakaal sõltub alati sellest, millisel määral kiidavad teised heaks nende tegevust ning seetõttu püüavad kõigi meele järgi olla. Nad elavad momendist momendini, meeleolu muutub sageli ning sõltub täiesti situatsioonist. Sõbralikkus, meeldivus suhtlemisel, pehme iseloom – seetõttu neid armastataksegi. Nad saavad ruttu populaarseks. Halvimal juhul muutuvad liiga kapriisseks, muutlikuks ja kriitiliseks. Kuna vajavad meelitamist, siis peaksid teadlikult arendama endis enesekindlust, et öelda “ei”. Esineb liigne laiskus ja venitamine. Nad on väga esteetilised ja armastavad ilu. Nende tundeid juhib mõistus, seetõttu hindavad fakte, kuid mitte kunagi ei analüüsi ega kritiseeri neid. Neil jääb puudu praktilisusest. Võimelised innustuma ja täis grandioosseid plaane, kuid harva tegutsevad nende järgi, sest neile on tähtsam arutada millegi üle, kui et seda praktiliselt realiseerida. Otsustavus ei ole nende tugevam külg, kuid näiva hapruse taga peitub siiski suur jõud. Armastavad muusikat, poeesiat ja kunsti ning kuigi on võimekad neil aladel, eelistavad siiski neid ennem vaadata ja hinnata, mitte aga ise teha. Keskkond mõjutab neid tugevalt, seetõttu nende armuelu sõltub suurel määral sellest, kuivõrd partner neid hindab. Partneril on nende jaoks väga suur tähtsus, kuna tegutsevad kõige paremini koostöös ja samas sõltuvad paljuski partneri reaktsioonidest. Mehed otsivad elegantset, sõbralikku ja suhtlemises meeldivat partnerit, kes üheaegselt oleks ligitõmbav, hästi kasvatatud ja intelligentne. Naised on head perenaised, kes armastavad seltskonda, ilu, ehteid ja riideid. Nende ema on pühendanud palju aega lapse kasvatamisele, maneeride, käitumise ja arusaamade kujundamisele heast maitsest ja ilust, nii looduses kui kunstis.

*Nad on alateadlikult häälestatud tasakaalule, harmooniale, ilule, elegantsusele ja õiglusele. Eristuvad teistest oma rahuarmastuse ja kalduvusega kompromissidele. Reeglina püüavad iga hinna eest vältida igasuguseid tülisid ja konflikte. Neis on alateadlik diplomatism ja hea maitse, kuid samas ka liigne rafineeritus, peenutsemine, maneerlikkus ja halvimal juhul snobism. Sageli on neil suur vajadus ilusate esemete, valitud seltskonna ja kunstiteoste järele. Nad kas alateadlikult, süsteemselt kujundavad oma elu või lähtuvad kindlast esteetilisest süsteemist, kus kõik peab olema omal kohal, omades proportsioonides ning kooskõlas nii kõrgeimad kui ka madalaimad elemendid. Selleks, et nad suudaksid hoida oma normaalset fooni, vajavad keskkonda, kus kõik oleks ilus ja harmooniline.

*Tugev vajadus ühiskondliku tunnustuse järele loob neis erakordse tundlikkuse teiste arvamuste suhtes. Nad on veendunud selles, et ühiskond hindab neid samade sotsiaalsete kriteeriumite, ideaalide ja kommete järgi, mida nad kasutavad teiste hindamisel. Tunnetades oma sõltuvust teiste hinnanguist, omandavad nad tugeva klassitunde ning vastavalt sellele valivad endale sõpru ja partnereid. Eelkõige soovivad, et kõik oleks armas, võluv ja armastusväärne, nad ei kannata jämedusi, neil on raskusi raskeltlahendatavate probleemidega. Seetõttu üritavad nad ümbritseda end meeldivate isikute ja esemetega ning isegi delegeerivad neile oma vajaduste realiseerimise.


Ja nüüd täitsa konkreetselt täitsa minu sünnihoroskoop:

Kaalude Merkuur annab suhteliselt harva esineva võime näha korraga asjade mitut tahku. Te kaalute kõigi probleemide head ja halvad küljed objektiivselt läbi ning teete omad järeldused ja langetate otsuse ainult faktidele tuginedes, laskmata ennast vähimalgi määral mõjutada emotsioonidest. Te olete tüüpiline õiguseotsija. Ent niisugune põhjalik õiguseotsimine takistab Teil lõpliku otsuse tegemist. Te tunnetate alateadlikult, et Teie käsutuses olevat andmed on puudulikud ning kardate, et uute faktide ilmnemisel võite Te oma varasema otsuse muuta. Pahatihti Te seda teetegi. Sageli lähete Te kergema vastupanu teed ja jätate otsustamise kellegi teise hooleks või lähete üldsuse arvamusega alistunult kaasa. ðks põhjus, mis paneb Teid niiviisi toimima, peitub ka selles, et Te ei salli tuliseid sõnasõdasid ja tülisid. See ei tähenda muidugi, et Teile ei meeldi vaielda. Te olete alati valmis oma seisukohti kaitsma. Kuid Te ei lähe kunagi ägedaks ega solva sõnadega oma vestluspartnerit. Olete hea väitleja ja diplomaat. Teid on küllaltki raske petta, kuna Teil on eriline võime taibata, kas Teie vestluskaaslane ka tegelikult mõtleb seda, mida ütleb või mitte. Teil on kalduvus vaagida kaasvestleja jutu ajal kuuldud faktide tugevaid ja nõrku külgi ning konstrueerida korrektset ja põhjendatud vastust. Sellest tingituna läheb Teil sageli osa Teile edastatavast informatsioonist kaduma. Vahest peaksite ennast sundima tähelepanelikumalt kuulama. Kui arvate, et Te ei oska kohe hetkeliselt ilusasti sõnastatud lauset esitada, siis võite ju pidada pisikese pausi, enne kui vastate. Selles ei ole midagi halba. Peale selle peaksite veidi julgem olema täpsustavate küsimuste esitamisega. Te otsekui häbeneksite seda tahe, just nagu kartes olla pealetükkiv ja oma küsimustega vestluskaaslast kuidagi solvata.

Arvatavasti olete väga seltskondlik inimene. Teile meeldib väga suhelda ja seda kõige erinevamate inimestega. Te vajate palju suhteid, eelkõige selleks et leida enda jaoks sisemine tasakaal. Armastus on Teile vajalik nagu õhk. Elu ilma armastuseta tundub täiesti tühi. Seetõttu on Teil näiteks üksindust väga raske taluda. Püüdlete kõikvõimalike kontaktide poole. Kui näete et kuskil tekib tüli, olete kohe valmis osapooli lepitama. Te lausa füüsiliselt vihkate konflikte ja lahkhelisid. See rikub Teie sisemist tasakaalu. Üleüldine harmoonia ja tasakaal on Teie jaoks äärmiselt oluline. Kuna püüate kõigile meeldida, siis võivad mõned Teid süüdistada teeskluses ja ebasiiruses. Mõni võib arvata, nagu puuduks Teil üldse oma isiklik arvamus asjadest ja inimestest. Et Te võtate automaatselt omaks selle seisukoha, mis on hetkel kõige sobilikum. Teie suhtlemisoskus on kaugelt üle tavalisest keskmisest. Selline seis võib anda andekust muusikas, kunstis.

Teie tegevust iseloomustab täpsus ja detailsus. Kuna tahate alati oma tegevuse tulemust näha perfektsena, siis olete äärmiselt kriitiline ebatäpsuste ja juhuslikkuse suhtes. Teie energia on suunatud rohkem üksikasjadele kui tervikule. See seis on väga soodne selleks, et spetsialiseeruda väga kitsastele erialadele. Sest Teie energia on väga kitsalt suunatud. Seetõttu on oht tegutseda liiga kitsastes piirides ning tervikut mitte märgata. See seis on suurepärane tegelemiseks tehnika, eriti peenmehaanikaga.

PÄIKE 10. MAJAS

Märksõnad:
+ auahnus, ambitsioonikus, soov tunnustuse ja tähelepanu järele.
- egoism, soov saavutada edu iga hinna eest, karjerism.
Selline Päikese asend sünnikaardis annab head eeldused elus hästi edasi jõuda. Teie auahnus paneb teid aktiivselt pingutama. Ühiskondlik edu ja edenemine on teile äärmiselt tähtsad. Seetõttu otsite võimalusi teha edukat karjääri ning selle nimel olete paljustki valmis loobuma. Kuid mõnikord võib vajadus tunnustuse ja kuulsuse järele panna teid ületama piiri lubatu ja lubamatu vahel. Teil on vajadus olla liider ja teisi juhendada. Tagaplaanil olemine ei ole teile vastuvõetav.


KUU 11.MAJAS

Seis annab suure ühiskondliku aktiivsuse. Ja seda eelkõige sõpruskonna tasandil. Suhted sõprade ja tuttavatega on elus tähtsal kohal. Seda nii heas kui ka halvas tähenduses. Ka Teie isiklikud probleemid on väga tihedalt seotud nendega, kellega püsivalt suhtlete. Sõprade mure on ka Teie mure. Eriti palju sõpru peaks Teil olema naiste seas - ja seda sõltumata Teie enda soost. Talute halvasti üksindust.

MERKUUR 11. MAJAS

See seis viitab sellele, et Te kasutate oma intellekti eelkõige sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis. Kõik suhted on Teie jaoks üpris olulised. Teile sobib ja ka meeldib vahetada erinevat infot oma sõpruskonnaga.

VEENUS 10. MAJAS

Teil on kalduvus ajada segamini isiklikke ja ametlikke suhteid. Töö ja teenistuse liinis võite palju korda saata täna oma suhtlemisoskusele ja isiklikule veetlusele. See seis soodustab meeldivaid suhteid ülemuste ja muude juhtivate jõududega.

MARSS 9. MAJAS

Teie tegevust iseloomustab optimism, elurõõm ja entusiasm. Olete energiline ja samas ka organiseerimisvõimeline. Teie olete see, kes asjad käima lükkab. Kuid tavaliselt ei jätku Teil püsivust nende lõpetamiseks. Mõnes mõttes on Teie tegevus üsna juhuslik ja heitlik. Püüate oma tegevusele anda laiemat kõlapinda. Teil on vajadus reisida, liikuda, viibida vabas õhus, teha sporti. Kodusistumine ei ole Teie stiil. Olete oma tegudes üsna julge ja teistest sõltumatu.

JUPITER 5. MAJAS

Teie elurõõm ja optimism mõjub kaasakiskuvalt. Olete võimeline siiralt imetlema nii iseennast kui ka teisi. Naudingud ja meelelahutused on Teie elus tähtsal kohal. Samas püüate lõbudele ja naudingutele anda mingit laiemat aluspõhja, teha sellest oma elufilosoofiat. See seis on igati soodne lastega tegelemiseks. Te suudate oma lastele anda suurepärase hariduse või muul viisil nende elu kergendada. Teil võib olla arenenud võime ja oskus hinnata kunsti. Võite olla nii teatri kui ka muude vaatemängude suur pooldaja. Mõnikord püüate endast jätta majesteetlikku muljet, ning see peaks Teil ka õnnestuma. Te oskate alati oma energiat ja elujõudu teistele demonstreerida.

URAAN 1. MAJAS

See seis annab tunnistust sellest, et Te olete üpris omapärane isiksus, kellel on äärmiselt originaalne ellusuhtumine. Võimalik, et Teie välimuses võib olla jooni, mis hakkavad teistele silma. Positiivsel juhul olete isiksus, keda peetakse andekaks ja huvitavaks inimeseks. Negatiivsel juhul on Teil veidriku ja ekstsentriku kuulsus. Teie käitumine võib kohati olla äkiline ja ettearvamatu. Te pooldate absoluutset vabadust, mistõttu Teile on äärmiselt vastumeelne alluda kellegi teise nõudmistele. Teie kui inimese areng on tavalisest kiirem, kuid siin on võimalikud ootamatud hüpped - kahjuks ka tagasi. Teie elus on palju muutusi, mis sunnivad Teid paljusid asju ümber hindama.

NEPTUUN 2. MAJAS

Seis viitab materiaalse olukorra ebaselgusele ja kaootilisusele. Teie elus on rahaga seonduv üsna ebamäärane ja raskesti käsitletav. Teie elus on rohkelt olukordi, kus Teie finantsolukord on väga keerulises seisus. Ka võib Teie suhtumine rahasse (aga laiemas plaanis väärtustesse üldse) olla liiga idealistlik ja sinisilmne. Teile sobiks selline teenistus, mis on seotud vedelike, alkoholi, keemia, kütteainete, (filmi)kunsti või muusikaga. Esmapilgul kokkusobimatud asjad, kuid ometi on need kõik Neptuuni printsiibi kandjad.
--Teile on ohtlik suure riski võtmine, sest Teie reaalsusetaju seoses rahade ja tehingutega on nõrgavõitu. Te võite teha mõne suure vea, mis Teile kalliks maksma läheb.

PLUUTO 11. MAJAS

See seis näitab, et sõpruskond võib Teie elus suurt rolli mängida. Laiemalt võttes üldse iga grupp või kollektiiv, kellega olete püsivalt seotud. Siin on kaks võimalust - kas avaldate ise sellele grupile (sõpruskonnale) tugevat mõju või vastupidi - see kollektiiv mõjutab hoopis Teid. See mõju on tavaliselt üpris äärmuslik - kas suur sõprus või näiteks terav võimuvõitlus. Mingis mõttes kehtib põhimõte: kes keda - kas Teie domineerite mingi rühma üle või hoiab see rühm Teid oma võimuses.

KUU ÜHENDUSES MERKUURIGA:

Aspekt näitab teadvuse ja alateadvuse seotust. Seetõttu on oht segi ajada tõelist motivatsiooni ettekujutusega. Teil on arenenud võime hinnata oma reaktsioonide olemust (oma tunnete teadlik analüüsimine). Teie mõistus on tihedalt seotud tunnetega ja ka vastupidi. Kui mõistus ületab tundeid, siis olete kohati ehk liiga mõistuspärane ja "kuiv". Kui aga tunded lämmatavad mõistuse, siis minetate igasuguse loogika. Milline variant peale jääb, sõltub Teie hetkeolukorrast. Olete väga tundlik kriitika suhtes ja võtate seda liiga isiklikult. Teie tunnete ja mõtete vahel valitseb ühtsus. Oskate oma tundeid analüüsida ja lahti mõtestada. Samas suudate ka oma mõtteid intuitiivselt "paika panna". Hetkemeeleolu mängib Teie mõttekäikudes ja otsustes suurt rolli. Kui keegi teeb Teile mõne isiklikku laadi märkuse, reageerite sageli liiga valuliselt.

KUU OPOSITSIOON JUPITERIGA:

Olete helde ja lahke inimene. Kuid kohati võib Teie heldus ja lahkus muutuda pealetükkivuseks, sest vahel pakute oma abi seal, kus see ei ole vajalik. Kui üritate end sobimatus olukorras teistele peale suruda, siis saavutate vaid tüütu tüübi kuulsuse. Probleemiks võib olla distsipliini puudus ja laiskus. Hindate mugavusi ja kõikvõimalikke eluhüvesid. See aspekt võib anda ka huvi religiooni vastu. Samuti esineb tugev kiindumus emasse, kodusse, perekonda ja traditsioonidesse. Aspekt võib tekitada ka messiase kompleksi.

MARSI KVADRAAT URAANIGA:

Olete üsna mässumeelne ja ekstsentriline. Igasuguste piirangute ja takistuste vastu astute julgelt välja ja püüate nii enda kui ka teiste elu vabamaks muuta. Olete alati uuenduste ja reformide poolt. Seda nii praktilisel kui suhete tasandil. Kuid on oht, et sülitate vanasse kaevu enne, kui uus on valmis vaadatud. Teie probleemiks võib olla kannatamatus ja ettevaatamatus, mis võib viia eluohtlike olukordadeni. Eriti ettevaatlik peaksite olema autoroolis, ümberkäimisel elektriga ning kõrgustes viibides.

MERKUURI OPOSITSIOON JUPITERIGA:

Teie ideed lähevad sageli lahku reaalsest tegelikkusest. Lubate rohkem kui täidate. Võtate üle jõu käivaid plaane, mida ei suuda täita. Ka on Teil kalduvus langetada otsuseid kiirustades ja läbimõtlematult.

MERKUURI SEKSTIIL URAANIGA:

Teie mõttelaad on väga originaalne. Teil võib olla vabamõtleja kuulsus, kes ei hooli üldtunnustatud arvamustest. Te peaksite end pidevalt täiendama, õppima ja saama uusi kogemusi, sest see võib Teid elus päris tippu viia. Mõned Teie mõtted on oma ajast kaugel ees. Tavaliselt ei ole Teil kunagi igav, sest leiate alati uusi võimalusi huvitavaks ajaveetmiseks. Võite omada võimed aladel, mis seotud ultramoodsate süsteemidega. See aspekt on klassikaline "astroloogide" aspekt.

PÄIKE KVADRAADIS NEPTUUNIGA:

Teil on võime tajuda olemise kõrgemaid tasandeid. Teile on tunnetus ja intuitsioon äärmiselt tähtsad. Teie EGO energiad on sageli tihedalt seotud mingite müstiliste jõududega, mis annavad Teile suurepärase loomingulise potentsiaali. Olete ühe jalaga selles maailmas, aga teise jalaga astute täiesti tundmatutel radadel. Seetõttu olete praktilistes asjades võrdlemisi ebakindel. Te ei tohiks näiteks mitte mingil juhul riskida rahadega, sest kui panete kõik ühele kaardile, siis kaotate. Kuid kunst, muusika, poeesia - need on Teie jaoks. Teil on kalduvus elada oma unistuste maailmas ja mitte arvestada reaalse elu nõudmistega. Praktilises valdkonnas on Teid suhteliselt kerge petta.

Neptuun sekstiilis Pluutoga

VEENUSE SEKSTIIL SATURNIGA:

Olete küllaltki vähenõudlik. Seda eriti seltskondlikes suhetes ja ka armuasjades. Suhetes teistega hindate eelkõige stabiilsust ja kindlust. Armastuses olete suhteliselt konservatiivne.

Ja kes nüüd selle viitsis läbi lugeda, siis sellele ma teen pika pai.. ja ma olen täiesti hämmingus, sest kogu see sünnikaardi värk ongi täpselt mina:) Või noh, mitte kõik, aga isegi mu emps ütles, et sälli, mis sälli. Juba lasteaias oli mu juhataja (lasteaia juhataja) käinud rühmast rühma ja sis kui ta oli meie rühma jõudnud, siis ma sain ette lugeda uued värgid. Ja siis rääkis lasteaia juhataja mu emmele, et ma olen väga auahne tüdruk. Mitte halvas mõttes muidugi:D ja siis .. nii ongi.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»