kolmapäev, juuli 27, 2011

ja nüüd loendame kõik koos....

Paar hetke meie viimaste päevade askeldustest.

Eile võttis mu sõber mu märkmiku kätte, et lugeda, mitme päeva pärast võtmed saame. Osutas sõrmega päevadele ning tema suust võis kuulda järgmisi sõnu: "Üks, kaks, koks, neli!". Arvata võib, et naersin nii, et silmad märjad.

Üleeile käisime mulle käekotti otsimas (eile leidsimegi, lausa kaks) ning siis jäime üht käekotti vaatama. Ütlesin talle, et no, muidu on normaalne käekott, aga et see on sellisest materjalist, et läheb kiiresti koledaks. Selle peale vastati mulle, et tema meelest pole siin enam midagi koledaks minna, et see juba on kole.

Muidu oleme ikka askeldanud ning mõnikord tundub, et tegutsemismotoks on see, et võidab see, kel on surres kõige rohkem asju. Aga see on vist normaalne, et enne kolimist ostetakse palju uusi asju. Eks?

4 kommentaari:

Sinitihane ütles ...

:)
Ostetakse ikka peale kolimist, sest siis on kolimisel vähem kraami. :)

Aga samas ma m6istan hästi seda kannatamatust - kui on saanud kaua uut kodu oodata, siis tahaks kohe-kohe sisustama hakata.

Sälli ütles ...

:D Sinitihane, Sul on täitsa õigus.. aga me just mõtlesime, et kuna kolimisauto tuleb niikuinii ja kolime Amsterdamist välja, aga suurema osa asju ostame siit, et siis oleks nagu kaks kärbest ühe hoobiga :D
aga jaa.. eks see kannatamatus mängib siin suuremat rolli, kui praktiline meel....

Sinitihane ütles ...

No kui linnast välja kolimine ja suur auto niikuinii tulemas, siis on jah praktiline just praegu osta. Hakka siis veel pärast üksikult tarima!

Sälli ütles ...

ja meil oli ju vaja kõik asjad osta - potid, pannid, sööginõud jne. Sest temal olid mööbliasjad nagu diivan, laud olemas, aga siin kasutasime nt köögis ühiseid asju, mis olid siin majas enne meie tulekut. Ehk siis palju asju on vaja osta..

Ja kuna ma alustan esmaspäevast ka uue tööga, siis oli vaja osta nt uus käekott, sest vana oli natuke päevi näinud jne...

et hullumeelsest kokkukrabamisest üritame hoiduda.. aga.. no natukene ikka :)